Folk søker grafisk designer

Vi søker etter deg som brenner for brukervennlighet og godt design.
Hvis du føler deg truffet, synes vi du skal lese videre. 


Siden Folk ble etablert i 2015, har vi jobbet mye. Vi har nok jobbet litt riktig, siden oppdragsmengden stadig øker. Derfor skal vi nå styrke vårt allerede fantastiske team. 

Hos oss er vi opptatt av fag. Det er det viktig at også du er. Du har gjerne jobbet i bransjen i mer enn 3 år, kjenner at du har havnet på riktig hylle, men kan tenke deg nye utfordringer. For utfordringer har vi nok av – hver dag! Våre kunder, og kunders kunder krever at vi er skjerpet, markedsfokusert og leverer høy kvalitet innen design og brukervennlighet. Derfor er dette noe vi setter høyt.

Du evner å jobbe både selvstendig og i team. Vi er små men gode. Noen ganger vil du jobbe i team med flere. Andre ganger jobber du selvstendig, direkte med kunder. For oss er det viktig at du evner begge deler.

Vi er også opptatt av mennesker. Vi er jo tross alt folk. Er du en folkelig, kvalifiserer på fag, og er nysgjerrig på oss – håper vi å høre fra deg. 

Ønskede kvalifikasjoner
– Minimium 3 års erfaring fra bransjen
– Bachelor eller annen relevant utdannelse innen design/UX
– Høy samarbeidsevne
– Høy arbeidsmoral
– Glimt i øyet

Vi tilbyr
– Mulighet for rask tiltredelse
– Konkurransedyktige betingelser
– Et offensivt og raust arbeidsmiljø
– Gode muligheter for ansvar og utvikling

Vi er alltid på jakt etter talenter og flinke folk. Tror du at du har noe å bidra med hos oss, hører vi gjerne fra deg. Ikke nøl med å ta kontakt.

Send søknad og CV til daglig leder Stian Guse - stian@folk.no

Tjenester

Konseptuvikling
Strategi
Navnprosess
Logo/identitet
Webdesign
UX design
Utvikling
Programmering
Optimalisering
Opplæring