Fremtidens Havvind

Fremtidens Havvind er et regionalt samarbeidsprosjekt i Agder – støttet av Agder Fylkeskommune, Sørlandets kompetansefond og Aust-Agders utviklinkgs- og kompetansefond. Vi i Folk har vært så heldige å få lov til å utforme profil og nettside for dette prosjektet. Med nøye utviklet informasjonsstruktur og brukervennlig nettside skal Fremtidens Havvind skape det største kompetansenettverket i Agder.

GCE NODE

2021

fremtidenshavvind.no

Logosymbolet er designet med utgangspunkt i vindmøllene som står sentralt i prosjektet. Sammen med symbolet er typografien fremoverlent for å symbolisere et fremtidsrettet prosjekt med fokus på en helt ny energiløsning.

Fremtidens Havvind er et krevende prosjekt med mye innhold. I den forbindelse har vi brukt god tid på en informasjonsarkitektur som gjør siden brukervennlig og oversiktlig.

Nettsiden skal inneholde all informasjon om prosjektet. Historien, målet, deltakere – men størst av alt er nettverket. Fremtidens Havvind er bygget opp av 18 arbeidspakker – som alle krever unik kompetanse. I den forbindelse har vi designet en klikkbar illustrasjon som skal gjøre det enklere for brukere å lese mer om de ulike arbeidspakkene. Her kan også bedrifter melde sin interesse for Fremtidens Nettverk og enkelt finne samarbeidspartnere for fremtidige prosjekter.