J. B. Ugland Eiendom

J. B. Ugland Eiendom er en av Sørlandets største innen eiendomsutvikling, forvaltning og entreprenørvirksomhet. De har flere store prosjekter i Arendal, Grimstad, Lillesand og Kristiansand, samt i Oslo-regionen. Vi er så heldige å få lov til å jobbe med J. B. Ugland på flere av disse prosjektene.

J. B. Ugland Eiendom

2020-

jbugland.no

I forbindelse med utviklingen av ny profil for J.B.Ugland, fikk vi i oppdrag å designe en overordnet mal for konsernets eiendomsprosjekter. I samarbeid med Hjorthaug og Høydal (h--h.no) har vi designet og utviklet prospekt, annonser og hjemmesider som nå brukes i de fleste av J.B. Uglands boligprosjekter. Resultatet er effektive maler som skaper gjenkjennelse til utbygger og samtidig kler identiteten og målgruppen til hvert enkelt prosjekt.

En hyggelig konsekvens av godt samarbeid er at vi også fikk ansvar for markedsføringen av prosjektene; Tønnevollskogen, His Brygge, Holmen, Kilsund og Fevikpynten – så langt. Sistnevnte er nå utsolgt. Vårt bidrag i markedsføringen er alt i fra strategi og planlegging, til design og animasjon av og i annonser. Vårt digtiale markedsføringsteam har også stått for segmentering, publisering, optimalisering og analysering av annonseringen – som sørger for treffsikre kampanjer som virker.