Daniel Sørensen

Noen kunder lager mer lyd enn andre, og Tveit Union Musikkorps faller definitivt under den kategorien. Norges kanskje beste sivile marsj-formasjonsmusikkorps har både evne, vilje og ambisjoner – og kom til huset her med følgende sukk: vi trenger noe å samles rundt!

Tveit Union Musikkorps

Hvorfor FOLK?

Vi ville søke profesjonell markedshjelp - vi trengte å se oss selv i en større sammenheng, og samtidig en retning for det vi både utøver og kommuniserer. Vi trengte større bevissthet rundt det vi faktisk driver med – og styrke det varemerket vi har. Etter en innledende prat med Helge, ble det enda tydeligere at dere forstod vårt behov – og prosessen med å lage vår egen kommunikasjonsplattform ble igangsatt.

Hva synes du om prosessen og det faglige nivået?

Jeg opplevde det som høyt. Det å gå ut av øktene med en slags wow-følelse – bare fordi vi  gjenoppdaget hva vi gjør, hva vi har og hva vi skaper – ble en enorm opptur. Det løftet gjorde godt for oss som styregruppe og dirigent – og vi opplevde det å bli utfordret på eget ståsted og verdier var en spennende og lærerik prosess.

Det som kanskje var ekstra spennende, var at måten det hele ble fasilitert på – gjorde at vi som gruppe ble utfordret og pushet litt utenfor vår egen komfortsone. Og som kjent er det der de gøye øyeblikkene oppstår.

Og resultatet?

Stolthet! Det oppsummerer egentlig den største følelsen. Det å lande verdier, det å bli trygget på hva vi leverer, skaper – en fantastisk følelse. Vi er ambisiøse og ønsker å fremstå profesjonelle i alt vi foretar oss – og har fått nytt påfyll og tør sette oss enda høyere mål. Og i alt vi gjør og er – står visjon tydelig; Opplevelser som får hjertet til å banke!