Jon Refsnes

Det vi driver med, er viktigere enn bunnlinjen vår. Det vi gjør, handler om å ivareta både bedrifters ansatte og kloden vi lever på.

Safeclean

Lønnsomt på naturens premisser!

Jon er klokkeklar, og tydelig. Løsningen som dette sørlandsfirmaet tilbyr prosessindustrien og oljesektoren er både genial og grønn.

Det vi driver med, er viktigere enn bunnlinjen vår. Det vi gjør, handler om å ivareta både bedrifters ansatte og kloden vi lever på. Arbeid som tidligere har vært både forurensende og med risiko for personell, løser vi på naturens premisser. Renere, tryggere, raskere. Det er vårt mandat.

Det er gründer Jon Refsnes selv som står bak denne vidunder miksturen som gjør at dette faktisk er mulig. For renhold er enkelt, men det vi gjør utover det – er selve magien. Med våre patenterte miksturer rengjør vi 99,9 prosent rent i lukkede systemer – uten at personell blir utsatt for fare eller påvirkning.

Liten fisk i stor dam?

Absolutt! Og nettopp derfor kom vi til Folk. Vi ønsket større synlighet, enkelt og greit. Vi vet hvor bra produkt vi leverer, og våre kunder er topp fornøyde. Men som liten aktør holder det ikke bare å rope høyt.Vi må være mer treffsikre og tydelige i kommunikasjonen utad. For vår misjon er klar: gi skal være med å gjøre industrien renere og grønnere, og ta vår del av ansvaret for FN`s bærekraftsmål.

Hvorfor Folk?

Vi trengte å gå sammen med miljø som forstår både det vi driver med, og hvor vi vil. Som kan utfordre oss, spille oss gode –og gjøre oss synlige for relevante målgrupper. Den veien har vi allerede begynt på, og vi er veldig fornøyd med leveransen. Dere er tydelige, engasjerte og dyktige på deres fag – vi passer godt sammen.