Espen Hegland
Fire nyanser av svart

Uavhengig av anledning så går Espen stort sett alltid kledd i svart - fra topp til tå. Dette betyr dog ikke at han er ensformig; snarere tvert i mot vil nok kunder og kolleger kunne bekrefte.

Når Espen ikke dykker ned i strategier, tekst eller varierte designutfordringer, er han stort sett alltid å finne med oppbrettede ermer hjemme på småbruket sitt, ved Rykene i Arendal. Her går det meste av ledig tid med til snekring, vedlikehold, gårdsarbeid, fiksing, mekking og generell sjauing. “Hvile kan man gjøre i grava” er mottoet. Om det skulle finnes noe tid til overs så favoriseres trening, fuzzbasert musikk eller ølbrygging i bryggerhuset.

Espen har jobbet som designer i snart 25 år og har bred erfaring fra ulike miljøer fra Oslo til Arendal og Kristiansand. Over disse årene har han fått bryne seg på alt fra små lokale kunder, til større nasjonale og internasjonale foretak. Han trives aller best når han kan være med å utvikle stategier, som deretter omsettes til virkningsfulle visuelle løsninger - uavhengig av flate.

Espen Hegland
Designer